Ish-Missi i Pejës në politikë, ja me cilën parti

Ka një trup seksi, një fytyrë të bukur, por që dëshiron të provojë veten edhe në skenën politike. Ajo është Anna Mehmetaj nga qyteti piktoresk i Pejës, Miss Peja për vitin 2014 e 2015 dhe synon me një përkushtim të arrijë në cakun ku dëshiron . “Ta provojë edhe në politikë, sepse më shkon paksa përshtati.

Jam pjesë e partisë së LDK-së apo aktiviste e përkushtuar. Aty do ta provojë të jap maksimumin tim dhe të shohë se si do më shkojnë. Thonë se shkon edhe bukuria edhe politika, besoj se i kam të dyja. Sa më shumë të kemi vajza në politikë aq më mirë, se politikën nuk e bëjnë vetëm burra, kjo po dëshmohet në vitet e fundit se sa të zoja jemi. Pse mos të jem deputete në të ardhmen si shumë vajza e gra tjera”, tha për gazetën kombëtare “Bota sot” ish-Miss Peja.

You must be logged in to post a comment Login