Gjergj Fishta: Do ti shkrijmë kryqet tona dhe ti bajmë fishekë, ti mbrojmë vëllezërit muslimanë shqiptarë

Cezar Ndreu

Ishte koha kur Shqipëria po copëtohej në baza fetare! 100+ vjet më parë.
At Gjergj Fishta do të ngrihej fuqishëm në mbrojtje të Unitetit Kombëtar!

“Në rast se ata nuk na duan ne në një shtet të vetëm, pasi na thonë se shqiptarët qenkan musliman,
atëherë ne Kristianët do ti shkrijmë kryqet tona dhe do ti bëjmë fishekë, me i mbrojtë vëllaznit tanë musliman shqiptarë”, thoshte At Gjergj Fishta. 

You must be logged in to post a comment Login