Eljo u zgjodh kreu i FRESSH, i vëllai i bën një urim mjaft emocionues

254682Kreu i ri i FRESSH Eljo Hyska ka marrë shumë urime sot nga njerëz të njohur të së majtës, por një mesazh mjaftemocionues i ardhur pikërisht nga vëllai i tij, Turjani.

Nëpërmjet një postimi në Instagram, ai ka bërë të gjithë të lotojnë. Turjani dhe Eljo nuk e kanë babanë dhe duket se mesazhi i Turjanit ka pasur atë në fokus.

“Dikush atje sipër është krenar për ty”, ka shkruar Turjani duke nënkuptuar krenarinë që babai i ndjerë ka për atë.

You must be logged in to post a comment Login