Nuk dorëzohet sezoni, 5813 mysafirë pushojnë aktualisht në Ulqin

ulqin

Në Ulqin, sipas të dhënave të OT të Ulqinit, këto ditë në Ulqin janë duke pushuar 5813 mysafirë.

Numri real i mysafirëve mund të jetë më i madh dhe për këtë kohë është numër i konsiderueshëm.

Numri i mysafirëve me dt. 02.06.2016.

     LLOJI I AKOMODIMIT TË VENDIT TË HUAJR GJITHSEJ     INDEX16/15
   HOTELE 229 2.341 2.570 103
KAMPE 5 144 149 115
PUSHIMORE / 30 30 130
AKOMODIMI PRIVAT 76 2.988 3.064 120
  GJITHSEJ 310 5.503 5.813 112

You must be logged in to post a comment Login