Facebook do të zhduket shumë shpejt

SPAIN-TECHNOLOGY-MOBILE-FACEBOOK-ZUCKERBERGeb

Një pjesë e madhe e Silicon Valley, që përfshinë selitë e kompanive teknologjike si Google dhe Facebook, do të zhduken si pasojë e rritjes së nivelit të detit.

Bazuar në një grup shkencëtarësh të njohur si ‘Our Cast, Our Future’, që ka parashikuar me hartë se çfarë mund të shkaktojë rritja e nivelit të detit, kompanitë më të mëdha të teknologjisë janë vërtetë në rrezik.

Facebook duket të jetë kompania më në rrezik për shkak të kompleksit 430.000 metra katror që ndodhet në San Francisco Bay.

“Facebook është shumë i ndjeshëm”, tha fillimisht Lindy Lowe, një planifikuese e lartë e Komisionit për Zhvillim në Kaliforni. “Ata kanë ndërtuar selitë në një zonë shumë të ultë. Nuk e di pse kanë zgjedhur që t’i ndërtojnë aty. Facebook mendon që ata mund të paguajnë mjaftueshëm për t’i mbrojtur ato”

You must be logged in to post a comment Login