Shqiptarët shkatërrojnë themelin e Kryqit në Butel (Video)

231368Shqiptarët në Shkup, përfaqësues të Bashkimit Demokratik për Integrim por jo vetëm kanë marshuar nga Çairi drejt Butelit ku ndër të tjera kanë shkatërruar edhe themelin e vendit ku parashikohet të ngrihetkryqi.

Protestuesit kanë qenë me pankarta nëduar dhe kanë thënë se nuk janë kundër fesë, por se nuk janë që feja të përdoret për qëllime politike.

Ali Ahmeti dhe Izet Mexhiti kanë bërë thirrje me megafon dhe kanë drejtuarprotestuesit.

Këta të fundit e shkatërruan vendin ku parashihet që të ngrihej edhe kryqi.

Ndërkaq akoma nuk është parë ndërhyrje e policisë.

You must be logged in to post a comment Login