Shkelqim Berberi: Artisti i ri shqiptar nga Kosova

Quhet Shkelqim Berberi dhe eshte nga Kosova. 19 vjeçari që merret me aktrim dhe vizatim eshte shendrruar ne nje personazh mjaft i perfolur. Per shkak te stilit Shkelqimi ka fituar nofken Bieber per nga stili ne verzionin shqiptar. Ai ka vizatuar nje pjes te madhe te kengetareve VIP te Shqiperise dhe Kosoves.

 

You must be logged in to post a comment Login