Rita Ora ndryshon krejtësisht look (foto)

largea_amokrejtn21427984304

Edhe të tjerë yje si Miley Cyrus apo Kim Kardashian e kanë bërë. Tanie dhe Rita Ora i ka bërë vetullat bionde, për t’i përshtatur me flokët. Këngëtarja 24- vjeçare ka pozuar për revistën Clash.

You must be logged in to post a comment Login