Rolando Lekaj, shqiptari që po bën karrierë ndërkombëtare në modë

modAi quhet Rolando Lekaj. I lindur në Lezhë dhe prej mëse dy vitesh jeton në Pekinin e largët. Eksperiancat e para në modelim i ka patur që në vitet 2007-2008. Fillimisht është marrë mes MISS & MISTER Lezha,e më pas edhe me evente të ndryshme mode në Tiranë dhe në Durrës. Në eventet që ka zhvilluar në kryeqytet dhe në Durrës ai ka marrë edhe një titull. Gjithashtu, në këtë perdiudhë, Rolando Lekaj ka lancuar një sërë produktesh si Marlboro Classic, Enrico MARINELLI, Cacharel, Collezione, COLORS, Stef, Intersport, LTB, si dhe Unitted Colours Of Beneton & Sile. Më 2010, Rolandi ishte i ftuar të marrë pjesë në eventin më të madh të modës në Shqipëri, MISS dhe MISTER Shqipëria. Ai lidhi kontratë me firma të njohura si HERMES, (stilist nga Parisi), (K-Boxing në Shangai) (Valentino) (jacke jonns) Kappa, Nike, Adidas, etj. Më tej ka pozuar për disa revista nga Azia, si: GQ, Leon TRENDSHEALF, Menhealth, Pazari Harper-së etj. Rolando Lekaj tani punon dhe jeton në Pekin. Ai është edhe model, por edhe është angazhuar si aktor në një film në Kinë. /topmodelfashion.com/

You must be logged in to post a comment Login