Ekspertët rusë: “Shqipëria e Madhe” bëhet realitet në vitin 2035

shqipja_madheEkspertë të çështjeve politike dhe gjeografike nga Rusia kanë përpiluar një hartë sesi do të jetë Evropa më 2035.

Në këtë hartë, Shqipëria paraqitet e bashkuar me Kosovën dhe me pjesën perëndimore të Maqedonisë.

Ata kanë paraparë edhe ndryshime të tjera në Ballkan. Ekspertët kanë vlerësuar se Bosnja do të jetë një shtet  i ndarë nga Serbia dhe nga Kroacia.

Është paraparë po ashtu edhe pavarësia e Katalonjës, pavarësia e Skocisë dhe krijimi I një shteti islamik në Francë. /dionis xhafa/

 

You must be logged in to post a comment Login