Rita me rol në “Fifty Shades of Grey”

f1_rita-jpg1370332704Këngëtarja me origjinë shqiptare, Rita Ora, do të paraqitet në një tjetër rol filmik. Ajo është zgjedhur të luajë në adaptimin filmik të romanit erotik, “50 Shades Of Grey”.  “Eshtë zyrtare!!! Unë do të jem motra e Kristianit, Mia, në Fifty Shades of Gray” tha ajo ne Twitter.

Aktorja kishte marr mësime aktrimi gjatë kohës që ishte në shkollën e mesme. Ajo gjithashtu kishte luajtur në filmin Spivs në 2004, si dhe në Fast & Furious në 2012

You must be logged in to post a comment Login