Njihuni me familjen e Ismail Qemalit- FOTO

ismail_qemaliTIRANË- Të gjithë e njohin Ismail Qemalin, burrin që shpalli Pavarësinë e Shqipërisë në vitin 1912. Po pak kush di detaje nga jeta e tij familjarë. Një foto e rrallë na tregon se Ismail Qemali kishte gjashtë fëmijë.

Pesë djem edhe një vajzë. Në foto Ismail Qemali ka dalë i rrethuar nga fëmijët e tij dhe në prehër mban vajzën, më e vogla e tyre. Fotoja është bërë para 100 vjetësh në Stamboll.

You must be logged in to post a comment Login