Eliza Dushku, projekt për traditat tona

largea_dushku-eliza291367251000Fama dhe suksesi që ajo ka prekur nuk e kanë ndryshuar. Kjo është aktorja Eliza Dushku, e cila prej disa kohësh me anë të projektit “Dear Albania” ka ftuar të gjithë shqiptarët që jetojnë në Amerikë, Gjermani, Itali, etj., të publikojnë foto, video apo klipe të ndryshme në uebsajtin e saj personal htp://www.dearalbania.com.

Një projekt ky që tregon se shqiptarët janë krenarë për vendin e tyre. Aktorja, e cila së fundmi prezantoi dokumentarin e saj kushtuar Shqipërisë në Tiranë, tregon se është një shqiptare me tradita, ku ajo di shumë mirë të vallëzojë vallet shqiptare.

You must be logged in to post a comment Login