NJOFTIM: Kurse mbi Psikologjinë e Grupit dhe Grupet Psikologjike të Vetëndihmës.

Takimet nisin me dt. 10.05.2012 – 14.06.2012 ora 17.30 pranë ambienteve të shoqatës “I Care”.

 

Do të zhvillohen gjithsej 6 takime. Në fund të takimeve pjesëmarrësit do të paisen me çertifikatën që vërteton ndjekjen e grupeve të vetëndihmës, e lëshuar nga “I Care” “QUKP” dhe Prof. Paolo Inghilleri (Direttore Dipartamento di Geografia e Scienze Umane dell’Ambiente dell’Universita’ degli Studi di Milano)

 

Pagesa për ndjekjen e takimeve është 1 500 lekë (të reja).

 

Adresa:Shoqata “I Care” Bar Restorant Social Vivaldi, pranë Katedrales Shkodër

 

Për informacione dhe për regjistrime kontaktoni:

 

I Care: cel: 0673261666 email: icare.ong@gmail.com

Web: www.icare-al.org

Qendra Universitare e Këshillimit: Fakulteti i Shkencave te Edukimit, kati i tretë

 

Ju mirëpresim!

E KËSHILLIMIT PSIKOLOGJIK

 Ju mirëpresim!

 

 

You must be logged in to post a comment Login