Miss Serbia njeh Kosovën

Miss Kosova, Afërdita Dreshaj dhe Miss Serbia Anja Saranoviq kanë publikuar një foto ku kanë dalë së bashku në Brazil, ku kanë shkuar për të marrë pjesë në garën për Miss Universe.

Kjo fotografi parashikohet të shkaktojë reagime në dy vendet, ku gjakrat janë nxehura pas mospranimit të Serbisë për t’i njohura vulat e Kosovës dhe aksionit të njësisë speciale ROSU në veri. Mirëpo Miss Serbia duket qe nuk e ka problem  sikurse politikanet e këtij vendi për te marre pjese ne ngjarjet ku është Kosova prezent. Jo vetëm qe nuk refuzon te marre pjese por edhe del ne foto dhe i publikon ato. /Qendra/

You must be logged in to post a comment Login