Spahia: Demontimi, po ecën mirë si proces

Zëvendësministri i Mbrojtjes Ekrem Spahia thotë se  janë ngritur dhe vënë në punë 3 linja të reja të demontimit industrial.

Procesi i demontimit të municioneve vijon të ecë me ritme të mira, sipas zëvendësministrit të Mbrojtjes Ekrem Spahia.

Gjatë kësaj periudhe janë ngritur dhe vënë në punë 3 linja të reja të demontimit industrial si dhe janë reduktuar disa depo municionesh përfshi dhe asgjësimin e municioneve të rrezikshme./abcnews/

You must be logged in to post a comment Login